Hvordan pakker du bedst dine bøger og cd’er?

Hvordan pakker du bedst dine bøger og cd’er?

‘I Want to Break Free’ … men det gælder ikke min cd-samling! Fra Adele til Queen, Blixen til Jussi – det tager tid at opbygge en musik-, bog- eller filmsamling.

Og hver eneste er et minde om dengang, hvor du læste, så eller hørte den. Pas godt på, at du ikke ødelægger noget, når du pakker dem sammen i forbindelse med en flytning eller opmagasinering.

Pakkeprincipperne er de samme for bøger, cd’er, dvd’er osv. Sådan pakker du dine samlinger bedst muligt:

Du skal bruge …

SHURGARD_oldercouple_2000-480x320-480x320.jpg

Det eneste, du skal bruge, er små flyttekasser, tape og avispapir & pakkefyld.

Små flyttekasser er geniale til de her små, men tunge ting. Du kan købe dem på ethvert Shurgard-lagerhotel. Start med at sikre bunden af kassen med tape. Så lægger du et lag krøllet papir i bunden – gårsdagens avis er perfekt!

Pak dine bøger, cd’er, dvd’er i lag – læg mere krøllet papir imellem lagene til ekstra beskyttelse. Det er bedst at pakke bøger i én kasse og ting som cd’er og dvd’er i en anden.

Sådan gør du

Bøger

 width=

Pak dem, så de står op i kassen med ryggen mod kassens side.

Undgå at stille bøgerne med den åbne side nedad og ryggen opad, da det med tiden vil få dem til at falde sammen og blive bøjede. Fyld hulrum med papir eller pakkefyld, så det hele er fint fyldt ud.

Tape kassen sikkert sammen, og skriv ‘Bøger’ udenpå.

Dvd’er/cd’er

 width=

De skal altid pakkes ned i hylsteret eller kassetten. Hvis du ikke længere har kassetten, kan du pakke dem i plastik eller bobleplast, så du undgår ridser.

Også disse ting skal stå op, ikke ligge ned. Fyld hulrum med papir, så alt står sikkert. Så taper du kassen sikkert sammen, og skriver ‘forsigtig’, og hvad der er i.

 width=

Placér altid de tungeste ting nederst, og det er også vigtigt ikke at overfylde kassen.

At mase alting sammen i en enkelt kasse er måske nok det nemmeste, når du pakker ned, men du risikerer at beskadige tingene (og din ryg!), når den skal flyttes.

Nu er din bogsamling og dine yndlingscd’er pakket og klar til at komme på lageret.

Hvilken yndlingsbog, -dvd eller -cd vil du gerne gemme?

1 Kommentar
  1. Jeg vil da ikke gemme min CD samling væk. Har 1200 – 1300 i reolen og har fortsat CDen som det primære lytte medie. Og det er der rigtig mange der har. Så CDen lever godt og stabilt i mange danske husholdninger. Jeg har nok købt 500 second hand de sidste 10 år, og kikker fortsat efter gode second hand CDer hver måned, men jeg køber nok ikke mere end 5 nye i år.

Skriv et svar